Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi" Semineri Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi" Semineri Düzenledi

Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi" Semineri Düzenledi

CHP Bartın İl Başkanlığınca “Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi” semineri düzenlendi.

13.01.2014 16:16

CHP Bartın İl Başkanlığınca "Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi" semineri düzenlendi.

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, Yalı mevkisi seçim bürosundaki seminerde yaptığı konuşmada, kentte belediyecilik anlayışı ile değil particilik anlayışı ile yerel yönetim hizmeti sunulduğunu iddia etti.

Türkiye'nin üç seçimlik bir maratona hazırlandığını ifade eden Yalçınkaya, şunları kaydetti:

"Bu aşamaların her biri de çok önemli. Bartın merkez, ilçe ve beldelerde seçimleri kazanarak Türkiye'ye ışık vermek istiyoruz. Yerel seçim sonuçları, Bartın ve ülkenin geleceğini belirleyecek. Ben 8,5 yıl belediye başkanlığı yaptım hiç particilik, yandaşlık yapmadım, herkesi kucakladım. Cumhuriyete ve Bartın'a borcumuz var. Bu borcumuzu ödemek için görevimizi yerine getireceğimize inanıyorum. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde sandık görevlilerimizin sandık çevresi örgütlenmesi ve seçim mevzuatı doğrultusunda sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum."

CHP İl Başkanı Selim Karakaş ile parti yöneticilerinin katıldığı seminerde partililerce sandık başlarında yer alacak görevlilere, sandık çevresi örgütlenmesi, seçim mevzuatı ve sandık uygulamaları konuları anlatıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sandık Çevresi Sorumlusu Eğitimi' Semineri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement