Sandıklı'da Ev Yangınında Ölen Anne ve Çocukları Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Ev Yangınında Ölen Anne ve Çocukları Toprağa Verildi

Sandıklı\'da Ev Yangınında Ölen Anne ve Çocukları Toprağa Verildi

Sandıklı'da ev yangınında ölen anne ve çocukları toprağa verildiAfyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde evde çıkan yangında yanarak yaşamını yitiren Pembe Hopayılmaz ile kızı Aysel ve oğlu Hakan Ali Hopayılmaz toprağa verildi.

18.08.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı'da ev yangınında ölen anne ve çocukları toprağa verildi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde evde çıkan yangında yanarak yaşamını yitiren Pembe Hopayılmaz ile kızı Aysel ve oğlu Hakan Ali Hopayılmaz toprağa verildi.

Sandıklı merkez Kevser Mahallesi Karacaören Caddesi'nde 60 yaşındaki Pembe Hopayılmaz ve kızı 32 yaşındaki Aysel Hopayılmaz'ın oturduğu iki katlı evde geçen pazar gecesi bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Büyüyen yangında Pembe ve Aysel Hopayılmaz yanarak yaşamını yitirirken, benzinle evi ateşe verdiği öne sürülen 43 yaşındaki Hakan Ali Hopayılmaz da tedavi gördüğü İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Anne ve kızının cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından, Hakan Ali Hopayılmaz'ın cenazesi ise İstanbul'daki otopsinin ardından Sandıklı'ya getirildi. Anne ve 2 çocuğunun cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından yakınları tarafından toprağa verildi. Bekar olan Aysel Hopayılmaz'ın tabutuna duvak örtüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Ev Yangınında Ölen Anne ve Çocukları Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement