Sandıklı'da Otluk Köyünün Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da Otluk Köyünün Su Sorunu Çözüldü

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Otluk köyünde, yapılan ek içme suyu çalışmasının tamamlanmasıyla, 30 yıldır devam eden su sorunu çözüldü.

23.11.2015 13:33  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Otluk Köyü'nde vatandaşların ve Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin katkılarıyla yapılan ek içme suyu çalışmasının tamamlanmasıyla, 30 yıldır devam eden su sorunu çözüldü.

Otluk Köyü Muhtarı Rafi Tanrıkulu, köyde 30 yıldan bu yana devam eden su sorununun çözüme kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Tanrıkulu, sorunun çözümünde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Köyümüzde yıllardır süren su sorunu, 10 kilometre uzaklıktaki Geriş mevkisinden getirilen içme suyu ile son buldu" dedi.

Hattın Geriş, Işık Vurdu, Acan Tepesi, Ovacık ve Arpaçukuru mevkisinden geçerek köye ulaştığını belirten Tanrıkulu, "Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Genel Meclisi üyelerimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile yapılan ek içme suyu çalışmasında başta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, köylülerin içme suyu sıkıntısı çözüldüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Köyde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Faik Arıcan, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Belediye Başkan Vekili Ramazan Sayın, Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum ve daire amirleri ile köylüler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da Otluk Köyünün Su Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement