Sanki Eski Bina Dile Geldi - Son Dakika
Yerel

Sanki Eski Bina Dile Geldi

Sanki Eski Bina Dile Geldi

Eskişehir Akarbaşı mahallesinde Seyitgazi yolu üzerindeki eski bir binanın duvarındaki yazıya, vatandaşlar tarafından ’Sanki eski bina dile geldi’ yorumları yapılıyor.

26.03.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Akarbaşı mahallesinde Seyitgazi yolu üzerindeki eski bir binanın duvarındaki yazıya, vatandaşlar tarafından 'Sanki eski bina dile geldi' yorumları yapılıyor.

Yıkık haldeki metruk eski binanın görüntüsü her ne kadar görüntü kirliliğine yol açıyorsa da, özellikle binanın durumu ile üzerindeki yazının birbirine uyumu ilginç bir görüntü oluşturuyor. Kim tarafından ne amaçla yazıldığı bilinmese de, bazı vatandaşlar tarafından 'Sanki eski bina dile geldi" şeklinde yorumlara yol açan 'Güzel günler zorlu duraklardan geçer. Üzülme dostum… ne de olsu kışın sonu bahardır' şeklindeki büyükçe yazı binanun durumu ve beklentileri ile bağdaştırılıyor.

Vatandaşlardan bazıları, yazıdaki 'Güzel günler zorlu duraklardan geçer' sözünün sanki bu eski bina tarafından seslendirdiğini söylüyorlar. Vatandaşlardan bazıları da bu eski binanın yıllardır bu durumda olduğunu belirterek, ha yıkıldı ha yıkılacak denilen bu binanın aslında restore edilmesi gerektiğini sözlerine ekliyorlar. Vatandaşlar, binanın üstündeki yazının devamı olan 'Üzülme dostum ne de olsa kışın sonu bahardır' sözünün, baharın gelmeye başladığı bu günlerde restorasyonun gerçekleşmesiyle anlamının çok daha büyük olacağını belirtiyorlar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanki Eski Bina Dile Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement