Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonları

Şanlıurfa\'da Kaçakçılık Operasyonları

Şanlıurfa'nin Akçakale ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 25 bin litre kaçak akaryakıt ve 11 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi.

21.11.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nin Akçakale ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 25 bin litre kaçak akaryakıt ve 11 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Akçakale ilçesi Hacıekber Mahallesinde bir ambara operasyon düzenledi.

Ekipler, ambardaki akaryakıt tankında 5 bin, sahte plakalı çalıntı bir kamyonun kasasındaki depoda ise 20 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Ambardaki bin litre kapasiteli 20 depo, jeneratör, sayaçlı ve sayaçsız birer dinamoyla, 20 bin litre kapasiteli bir depoya da el konuldu.

Operasyonda ambar sahibi S.Y ve ona yardım eden Suriye uyruklu S.E.A. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan S.E.A, tutuklandı.

Öte yandan Viranşehir ilçesinde, yol emniyeti ve kontrol uygulaması yapan ekipler, Viranşehir- Diyarbakır karayolunda durumundan şüphelendikleri bir aracı durdu.

Araç içerisinde yapılan aramada 11 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Sürücü A.E, gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement