Şanlıurfa'da Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Kısa Kısa

Viranşehir'de yeni hayvan pazarı yapılacak.

18.12.2014 17:47

Viranşehir Belediyesi, yeni hayvan pazarı için çalışmalara başladığı bildirildi.

Belediye Başkanı Emrullah Cin, yaptığı açıklamada bir süre önce esnafla yaptıkları görüşmenin ardından Şırnak Mahallesi'nde bulunan ve ihtiyaca cevap veremeyen mevcut hayvan pazarı yerine yeni bir hayvan pazarı yapma kararı aldıklarını söyledi.

Vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını belirten Cin, "Göreve geldiğimiz günden beri herkesin görüşlerini dikkate alarak çalışıyoruz. İlçemize yeni bir hayvan pazarı şart oldu. Bu nedenle belediye olarak yeni bir hayvan pazarı yapma kararı aldık. Bu hayvan pazarı yaptığımız diğer çalışmalar gibi ihtiyaca cevap verebilecek bir tesis olmalıdır. Bizler de ona göre yeni bir çalışma başlattık" dedi

- Türkiye'ye sığınan Yezidiler

Viranşehir Belediyesi'nin, ilçedeki çadır kentte barınan Yezidi ailelerin çocuklarının yaşadıkları olayları unutmalarını sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, yaklaşık 3 ay önce ülkelerindeki terör örgütü IŞİD'in saldırılarından kaçarak ilçeye yerleşmiş olan Yezidi ailelerin çocuklarına yönelik çeşitli etkinliklerin devam ettiği belirtildi.

Bu etkinlikler kapsamında, çadır kentten gelen yaklaşık 100 çocuğa animasyon filimi izlettirildiği ve çeşitli oyunlar oyamaları bağlandığı ifade edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement