Şanlıurfa'da "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı" Açıldı

Şanlıurfa\'da "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı" Açıldı

Şanlıurfa'da, "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı" açıldı.

23.05.2013 18:44

Şanlıurfa'da, "Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı" açıldı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, çok sayıda meslek odasının katkılarıyla eski 11 Nisan Stadı'nın bulunduğu alanda düzenlenen fuarın açılışında, böyle önemli bir fuarın Şanlıurfa'da ilk kez düzenlenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Dünyada 2012 verilerine göre 30 bin 700 fuar yapıldığını ve bu fuarların çoğunu Çin, Almanya ve ABD'nin yaptığını belirten Sert, şöyle konuştu:

" Türkiye'de ise sadece 410 tane fuar yapılıyor. Ama son yıllarda ülkemizde fuar alanları hızlı bir şekilde çoğalmaya başladı. Bu mutluluk verici bir durum. Dolayısıyla bu fuarın yılda 10 defa yapılması lazım. Başka grupların da bunu yapması lazım. Hedefleri olan bir ülke olarak bizim fuar alanlarına ve fuarcılık sektörüne hız kazandırmamız gerekiyor."

Vali Celalettin Güvenç de fuarın kentin tanıtımı ve gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sert ve Güvenç fuarın açılışını yaparak bir süre stantları gezdi.

TÜMSİAD ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen, 80 firmanın ürünlerini sergilediği fuar, 26 Mayıs'a kadar gezilebilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da 'Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement