Siverek'te Kent Ormanı Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Kent Ormanı Çalışmaları Başladı

Siverek\'te Kent Ormanı Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılması planlanan kent ormanı için çalışmalar başladı.

01.08.2014 18:14  Güncelleme: 18:11

Siverek ilçesinde yapılması planlanan kent ormanı çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Şanlıurfa Orman İşletme Müdürü Mustafa Kızıloğlu, yaptığı açıklamada  Siverek Belediyesiyle birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında bin 700 dönüm üzerine yapılacak orman için yer tespiti çalışması yaptıklarını söyledi.

Yıl içinde çalışmaların hızlanacağını belirten Kızıloğlu, " Alanın uygun olması  çok önemli, alan tespitinin yapıldıktan sonra Siverek belediyesiyle birlikte alan temizlenmesi ve ardından ağaçlandırma çalışmasını başlatacağız" dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz da  yer tespiti çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek yer tespitinin hemen ardından ilçenin güzel bir ormana kavuşması için ağaçlandırma çalışması yapacaklarını belirtti.

-Cumhurbaşkanı seçimine doğru

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için esnaftan destek istedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ekinci beraberindeki Sebze ve Meyve Komisyoncular Başkanı Faruk Akbaş ile ŞUTİM Yeni Hal Pazarı'nı ziyaret ederek esnafla sohbet etti.

Ekinci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını hatırlatarak herkesin sandık başına gidip oy kullanmasını istedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için bir fırsat olduğunu anlatan Ekinci, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini ifade etti.

Erdoğan'ın Şanlıurfa'ya ve Türkiye'ye sevdalı olduğunu vurgulayan Ekinci, şunları kaydetti:

"10 Ağustos seçimleri öncesi destek istiyoruz. Çok şükür esnafımız bilinçli, esnafımız her şeyin farkında, insanlarımız neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyor. Bu nedenle de esnafımızın desteğinin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olduğunu biliyoruz. Biz bu vesileyle esnaf gezilerimizi sürdüreceğiz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siverek'te Kent Ormanı Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement