Şanlıurfa Türk Yıldızları'ndan Şanlıurfa?da Muhteşem Gösteri - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Türk Yıldızları'ndan Şanlıurfa?da Muhteşem Gösteri

Şanlıurfa Türk Yıldızları\'ndan Şanlıurfa?da Muhteşem Gösteri

Türk Yıldızları'ndan Şanlıurfa'da muhteşem gösteriŞANLIURFA'nın düşman işgalinin kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Yıldızları gösterisi aralarında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın da bulunduğu izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

10.04.2016 17:45

Türk Yıldızları'ndan Şanlıurfa'da muhteşem gösteri

ŞANLIURFA'nın düşman işgalinin kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Yıldızları gösterisi aralarında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın da bulunduğu izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Kentin düşman işgalinin kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü etkinliklerinde Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı Türk Yıldızları Akrobasi Timi eski havaalanında bir gösteri yaptı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı otobüslerle kent merkezinden ücretsiz olarak eski havaalanına taşınan vatandaşlar, Türk Yıldızları'nın gösterisini ilgiyle izledi. Hava muhalefeti yüzünden gecikmeli olarak başlayan gösteriyi izleyen vatandaşlar, fotoğraf çekti.

Gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, kentin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayarak, "Bugün bu bayrağa, birliğimize, düzenimize ve beraberliğimize kast edenlere bir kez daha diyoruz ki siz Urfa'nın neden Şanlı, Maraş'ın neden Kahraman, Antep'in neden Gazi olduğunu unuttunuz ama gerekirse size bunu yine hatırlatırız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Türk Yıldızları'ndan Şanlıurfa?da Muhteşem Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement