Şaphane Meslek Yüksekokulu'na Ek Bina ve Sosyal Tesis Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Şaphane Meslek Yüksekokulu'na Ek Bina ve Sosyal Tesis Yapılacak

Şaphane Meslek Yüksekokulu\'na Ek Bina ve Sosyal Tesis Yapılacak

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu için ek bine ve sosyal tesisler için yer belirleme çalışması yapıldı.

20.06.2014 13:54

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu için ek bine ve sosyal tesisler için yer belirleme çalışması yapıldı.

Şaphane Meslek Yüksekokulu'nun günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için yapılması düşünülen ek bina ve sosyal tesislerin yerinin belirlenmesi için ilçenin Elma Deresi mevkiinde arsa araştırma çalışması başlatıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili S. Serdar Mumcuoğlu başkanlığındaki araştırma heyeti, Şaphane Elma Deresi mevkiindeki tarla vasıflı taşınmaz araziler üzerinde bina ve tesis alanı uygunluğunu görmek üzere bölgeye gitti.

Üniversite Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili S. Serdar Mumcuoğlu ve mahiyetindeki teknik personel Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan (CHP) ve encümen üyeleri ile birlikte kamulaştırılacak alanda bir ön inceleme yaptı.

Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, "Ek bina ve sosyal tesis yapılacak yeri inceledikten sonra olumlu görüş bildiren Dumlupınar Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili S. Serdar Mumcuoğlu, Rektörümüz Sayın Ahmet Karaaslan hocamızın olurlarıyla buraya güzel bir bina ve tesis yapılabileceğini söyleyerek bizleri mutlu etmiştir.

Şaphane halkımızın gayret ve inançları ile bu güzel hizmeti inşallah Şaphanemize kazandıracağız" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane Meslek Yüksekokulu'na Ek Bina ve Sosyal Tesis Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement