Sarıgöl'de Sariad Ramazan Yardımlarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Sariad Ramazan Yardımlarına Başladı

Sarıgöl\'de Sariad Ramazan Yardımlarına Başladı

Sarıgöl İşadamları Derneği (SARİAD),Ramazan ayına az bir zaman kalmasına rağmen, belirlediği ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımına başladı.

24.06.2014 14:35

Sarıgöl İşadamları Derneği (SARİAD),Ramazan ayına az bir zaman kalmasına rağmen, belirlediği ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımına başladı.

Sarıgöl İşadamları Derneği (SARİAD) Başkanı Kazım Cerit yaptığı açıklamada; "Dernek olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere hayırsever işadamları sponsorluğunda 100 adet gıda paketi dağıtımı yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca iftar çadırımızı bu yıl futbol sahasının yanına kurduk. Burada günlük 300 kişiye yemek vermeyi planlıyoruz ve çadıra gelemeyecek durumda olan yaklaşık 60 aileye de gönüllü arkadaşlarımız vasıtasıyla evlerine sefer kaplarıyla sıcak yemek dağıtımı yapmayı planlıyoruz. Bu çalışmalarımızda tüm Sarıgöllü hayırseverlerimizin de gönülden desteklerini bekliyoruz." dedi. Gıda dağıtımının başlandığı ilk mahalle olan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Serkan Mintaş; "Bu yapılan gıda yardımının ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çok yararlı oldu. Mahallem adına çok memnun oldum. Amacımız insana hizmet etmekse bu gibi çalışmalar örnek teşkil edecek nitelikte. SARİAD derneğine teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Sariad Ramazan Yardımlarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement