Sarıgöl'deki Okullara Oturma Grubu Yerleştirildi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'deki Okullara Oturma Grubu Yerleştirildi

Sarıgöl\'deki Okullara Oturma Grubu Yerleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi’nin kamusal alanlarda kullanılması için hazırlattığı oturma grupları yeni yapılan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Hüseyin Tüfekçi Anaokuluna montajları yapılıp teslim edildi.

27.09.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi'nin kamusal alanlarda kullanılması için hazırlattığı oturma grupları yeni yapılan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Hüseyin Tüfekçi Anaokuluna montajları yapılıp teslim edildi.

Okullarda eğitime destek çalışmaları kapsamında okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri ihtiyaçlarına cevap veren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi, Sarıgöl'de kamusal alanlarda kullanılması için oturma grupları hazırlattı. Montajları yapılan oturma grupları yeni yapılan Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Hüseyin Tüfekçi Anaokuluna teslim edildi. Öğrencilerin boş zamanlarında ve sosyal anlamdaki etkinliklerinde kullanması için düşünülen oturma gruplarının teslimi sırasında Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçaslan da öğretmenler ve öğrencilere hayırlı olsun temennisinde bulundu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de yapılan bu hizmetten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi'ne teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'deki Okullara Oturma Grubu Yerleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement