Sarıgöl Ziraat Odası'ndan Öğrencilere Yaz Kursları - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Ziraat Odası'ndan Öğrencilere Yaz Kursları

Sarıgöl Ziraat Odası\'ndan Öğrencilere Yaz Kursları

Sarıgöl Ziraat Odası, okulların yaz tatiline girmesi üzerine, Ziraat Odası üyesi çiftçilerin çocuklarına ‘’Hafıza ve zeka, dikkat, özgüven odaklanma, hızlı okuma’’ konularında eğitim organizasyonu tertip etti.

19.06.2014 21:53

Sarıgöl Ziraat Odası, okulların yaz tatiline girmesi üzerine, Ziraat Odası üyesi çiftçilerin çocuklarına "Hafıza ve zeka, dikkat, özgüven odaklanma, hızlı okuma" konularında eğitim organizasyonu tertip etti. Eğitimler, Alaşehir Çınar Akademi ve Danışmanlık Eğitim Danışmanı Muammer Sarıkurt, tarafından 30 Haziran'dan itibaren başlayacak.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, "Ziraat Odası olarak, odamıza üye olan çiftçilerimizin çocuklarının yaz tatilinde eğitimlerine destek olmak amacıyla hızlı okuma ve anlama kursları açtık. 6-12 yaş gurubu çocuklarımız haftada bir gün iki saat olmak üzere altı haftalık kurs verilecek. Kurslarımız 30 Haziran da başlayacak." dedi. Öğrencilere yönelik hızlı okuma kurslarını verecek olan Alaşehir Çınar Akademi ve Danışmanlık Eğitim Danışmanı Muhammet Sarıkurt ise yaptığı açıklamada, "Kurs sonunda öğrencilerin okuma hızında yüzde 80-90 oranında okumaları artacak ve okuduklarını da anlayabilecekler. Kurslarımızda, ayrıca dikkat, hafıza ve zeka, özgüven odaklanma gibi konularda öğrencilerimize verilecektir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Ziraat Odası'ndan Öğrencilere Yaz Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement