Sarıveliler Belediyesi 54 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Sarıveliler Belediyesi 54 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Sarıveliler Belediyesi 54 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediyesi 7. Karacoğlan ve Yayla Şenliği etkinlikleri kapsamında 54 çocuğu sünnet ettirdi.

10.06.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediyesi 7. Karacoğlan ve Yayla Şenliği etkinlikleri kapsamında 54 çocuğu sünnet ettirdi.

Belediye Başkan Hayri Samur, Sarıveliler Geleneksel 7. Karacoğlan ve Yayla Şenliği etkinlikleri kapsamında erkekliğe ilk adımı atan 54 çocuğu Sarıveliler Belediyesi Kültür Merkezi'nde ziyaret ederek çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Korkularını yenmek için çocuklarla sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Başkan Samur, sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirtip halka hizmetin Hakk'a hizmet etmekle aynı olduğunu ifade etti.

Samur, "Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek bizim görevimizdir. Sünnet, hem dinimizin, hem de geleneğimizin bir gereğidir. Erkek çocuklarımızın hayatında, birkaç özel ve önemli an vardır. Askerlik gibi, sünnet de bu özel ve kutsal zamanlardan biridir. Biz, sünnet olan çocuklarımızın geriye baktıklarında bugünkü resimlerinde yer alacağımız için mutluluk duyuyoruz. Erkekliğe ilk adım atan tüm çocuklarımızın vatana, millete ve ailelerine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni eder gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun" dedi.

Aileler ise düzenlenen sünnet programından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Hayri Samur'a teşekkür etti.

Çocuklarını sünnet ettiremeyen vatandaşlara güzel bir hizmet sunmanın huzurunu yaşayan Başkan Samur, ayrıca sünnet olan çocukların 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 17.00'de otobüslerle ilçede konvoy düzenlenerek gezdirileceğini ve yine çeşitli hediyeler verileceğini sözlerine ekledi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıveliler Belediyesi 54 Çocuğu Sünnet Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement