Saruhanlı'ya Gençlik Merkezi Yapılması Planlanıyor - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'ya Gençlik Merkezi Yapılması Planlanıyor

Saruhanlı\'ya Gençlik Merkezi Yapılması Planlanıyor

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman’ı makamında ziyaret ederek, hayata geçirilecek tesisle ilgili bir ön görüşme yaptı.

26.08.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman'ı makamında ziyaret ederek, hayata geçirilecek tesisle ilgili bir ön görüşme yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Saruhanlı İlçe Müdürü Sertan Demirel ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek'in de yer aldığı ziyarette proje çalışmaları ele alındı. Başkan Yaralı, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Saruhanlı'ya Gençlik Merkezi binası yapmayı planladıklarını ifade ederek, "Yeni bir çalışma içine girdik. Saruhanlı'ya dev bir yatırım daha kazandıracağız. İlçemizdeki gençlerin her türlü sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerden yararlanabilecekleri bir merkez inşa edilecek. Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürümüz Savaş Duman'a teşekkür ediyorum. Projemizin Saruhanlı'ya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Başkan Yaralı, söz konusu projenin uygulanmış halini incelemek amacıyla geçtiğimiz günlerde Turgutlu ilçesine gitmişti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'ya Gençlik Merkezi Yapılması Planlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement