Sasalı İçin Toplandılar - Son Dakika
Yerel

Sasalı İçin Toplandılar

Sasalı İçin Toplandılar

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sasalı’da bulunan 15 adet sitenin yöneticisiyle, mahalleleriyle ilgili talepleri dinlemek üzere toplantı yaptı.

15.12.2015 11:16

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sasalı'da bulunan 15 adet sitenin yöneticisiyle, mahalleleriyle ilgili talepleri dinlemek üzere toplantı yaptı.

Çiğli'nin hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Sasalı'da bulunan villa tipi sitelerin yöneticileri, Başkan Hasan Arslan'ın talebi üzerine Çiğli Belediyesi Sasalı hizmet binasında toplandı. 15 site yöneticisi ile mahalle muhtarı Osman Kara'nın katıldığı toplantıda Başkan Hasan Arslan, teknik ekiple birlikte site yöneticilerini teker teker dinledi. Sasalı'nın son yıllarda talep gören yerleşim birimi haline geldiğini bunun da beraberinde artan hizmet çeşitliliğini getirdiğini vurgulayan Başkan Arslan, "Bu talep ve yerleşimdeki yoğunlaşmayla birlikte belediye hizmetleri de arttı. Bölgede yeni ihtiyaçlar belirdi. Belediye olarak bunlara cevap vermeye, hizmetlerimizi artırmaya ve zamanında yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ SAĞLAYACAĞIZ"

Diğer kamu kurum ve kuruluşları ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında koordinasyon sağlayacaklarını belirten Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm site yöneticilerini dinledim. Belediyemizi ilgilendiren talepleri hemen yerine getirmek için çalışacağız. Parklarımızı yenileyeceğiz. Sokaklarımızın tretuvar ve diğer eksiklerini gidereceğiz. Ancak çözüm bekleyen bizim dışımızdaki konular için de aracı olarak sorunların çözümünü sağlayacağız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sasalı İçin Toplandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement