Sason'da Oku, Anla, Uygula Projesi - Son Dakika
Yerel

Sason'da Oku, Anla, Uygula Projesi

Beden Eğitimi Öğretmeni Aypak'ın kendi imkanlarıyla başlattığı projesi kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gönderilen 500 kitap öğrencilere dağıtıldı.

06.11.2014 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason ilçesinde bir öğretmen tarafından başlatılan proje kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gönderilen kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

İstiklal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nazlı Aypak'ın kendi imkanlarıyla başlattığı oku, anla, uygula projesi kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 500 kitap gönderildi.

Kitapların İstiklal Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrencilere dağıtımı sonrası açıklama yapan Aypak, projeyi geçen sene başlattığını ifade ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan destek gördüğünü söyledi.

Aypak, öğrencilere Arapça, Kur'an-ı Kerim ve meali ile ilmihal kitabı dağıttıklarını belirterek, "Bu projenin amacı Kur'an-ı Kerimi kendi dilimizle okuyup anlamak ve uygulamaktır. Yaşadığımız dünyanın daha güzel, barış dolu olması için, Kur'an-ı Kerimi sadece okumak değil anlayıp ve uygulamak gerekir" dedi.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim Eren de, öğrencilere çok faydalı kitaplar dağıtıldığını anlatarak, Ben öncelikle bu işe vesile olan Nazlı Hocama, kitapları gönderen Diyanet İşleri Başkanlığına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerden Özlem Baran ise, dağıtılan kitaplara ihtiyaçları bulunduğunu ve istifade edeceklerini anlattı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason'da Oku, Anla, Uygula Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement