Sason'da Ses Yarışması Finali Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sason'da Ses Yarışması Finali Yapıldı

Batman'ın Sason İlçesinde ortaokullar arası ses yarışması finalleri yapıldı.

08.04.2016 14:11

Batman'ın Sason İlçesinde ortaokullar arası ses yarışması finalleri yapıldı.

Sason Yatılı Bölge Okulu tarafından düzenlenen ve ilçedeki tüm orta okulların katıldığı yarışmanın finalleri, okulun konferans salonunda yapıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, düzenlenen organizasyonların öğrencilerin başarısını artıracağını söyledi.

Öğrenciler arası düzenlenen yarışmaların kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirten Kaymakam Dundar, "Öğrenciler arasında yapılan bu tür organizasyonlar öğrencilerin derslerine daha da motive olmalarını sağlayacaktır. Organizasyonda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederim." dedi.

Ses yarışmasını organize eden Okulu Müdürü Veysi Bozkurt ise yarışmada asıl amacın öğrencileri bölgede yaşanan olumsuz olaylardan uzak tutmak olduğunu ifade etti.

Bir aydır süren yarışmaya 35 öğrencinin katıldığını ve finale 11 öğrencinin kaldığını belirten Bozkurt, şöyle konuştu:

"Bölgemizde yaşanan olumsuz olaylar maalesef öğrencilerimizi de psikolojik olarak etkilemektedir. Bölgede yaşanan olumsuz olayların öğrencilerimizi etkilememesi ve öğrencilerimizin okullarına ve derslerine odaklanmalarını sağlamak için buna benzer organizasyonlar düzenliyoruz. Aynı zamanda yetenekli öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmaları için de büyük bir fırsat oluyor."

Yarışmada birinci olan Yunus Emre, ikinci Ferhat Barlak ve üçüncü Nesrin Tekin'e Kaymakam Dundar, İlçe Belediye Başkan vekili Nedim Işık ve Milli Eğitim Müdürü Fayzullah Yar tarafından saz hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sason'da Ses Yarışması Finali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement