Sason'da Taşımalı Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sason'da Taşımalı Eğitim Toplantısı

Sason\'da Taşımalı Eğitim Toplantısı

Batmanın Sason ilçesinde taşımalı eğitim ile ilgili toplantı yapıldı.

24.10.2016 14:40

'Taşımalı eğitim' toplantısı düzenlendi

Batmanın Sason ilçesinde dağlık ve uzak yerleşim birimlerinden merkezi okullara taşınan öğrencilerin durumu ile ilgili toplantı düzenlendi.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Yar, Sason ilçesindeki okul müdürleri ile bir araya gelerek 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde taşıma kapsamındaki öğrencilerimizin taşınması sırasında sorun ve sıkıntı yaşanmamasıyla alakalı olarak okul müdürleri ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Dundar, "İlçemizdeki eğitimin geliştirilmesi, eksikliklerin giderilmesi çocuklarımızın eğitim sürecinde en iyi ve modern şartlarda eğitim görmeleri, eğitim imkanına ulaştırma noktasında devletimizin tüm imkânları seferber edilmiştir. Bu kapsamda özellikle öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu taşıma ihtiyacı ve yemekleri öğrencilerimize ücretsiz olarak devletimiz tarafından temin edilmektedir. Yapılan bu çalışmaların öğrencilerimizin daha başarılı bir eğitim imkanına kavuşması ve başarılı bir geleceğe sahip olma fırsatı yakalamaları için önem arz etmektedir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason'da Taşımalı Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement