Sason'da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sason'da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Sason\'da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Batmanın Sason ilçesinde her 2 haftada bir yapılan genel temizlik çalışmaları bu hafta da devam etti.

20.04.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason'da temizlik seferberliği

Sason Belediyesinin uygulamaya geçirdiği temizlik çalışmaları 15 günde bir periyodik olarak tüm belediye çalışanlarının katılımıyla çevre temizlik çalışmaları devam ediyor.

İlçenin temiz olması ve özellikle temizlik bilincinin yayılması konusunda genel temizlik çalışmalarını geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, "Temiz bir çevre, temiz bir İlçe yaratmak için insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz çevremizi temiz tutalım bu noktada çöplerimizi gelişi güzel atmayalım. Çöp konusunda halkımızdan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.

"DUYARLILIK OLMAYINCA KİRLİLİK ARTIYOR"

Temizlik görevlilerinin çalışmalarına rağmen yeterli duyarlılığın olmaması durumunda çalışmaların boşa gideceğini ifade eden Başkan Uçar, "Sokak süpürme aracımız her gün temizlik yapıyor. Yine sokak temizleme personellerimiz var. Her sokağa temizlemeye çalışsak ta vatandaşlarımızın duyarlı olmayınca temiz bir çevre mümkün değil. Çevreyi kirletme alışkanlığı sorununu ortadan kaldırmak için bilinçlendirme olması gerekiyor. Bu konuda kirletmemeyi öğretmek adına herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason'da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement