Sason Devlet Hastanesinde Yeni Ünitelerin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sason Devlet Hastanesinde Yeni Ünitelerin Açılışı Yapıldı

Sason Devlet Hastanesinde Yeni Ünitelerin Açılışı Yapıldı

Batmanın Sason İlçesi Devlet Hastanesi, her geçen gün daha da gelişiyor.

23.10.2015 07:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason Devlet Hastanesi yeni ünitelerle buluştu

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan Sason Devlet Hastanesi'nde yeni üniteler hizmete girdi.

Bir süre önce yapımına başlanan ameliyathane, yoğun bakım servisi ve sterilizasyon ünitesinin açılışı yapılarak hizmet vermeye başladı.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu ve Hastane Yöneticisi Dr. Dilfuza Ağalıoğlu'nun açılışını yaptığı yeni üniteler Sason halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, "Sason Devlet Hastanemizde ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon üniteleri bulunmamaktaydı. Hastanemiz için büyük bir ihtiyaç olan bu üniteleri kazandırmak için bir süre önce çalışma başlattık ve şu an bunu tamamlayarak hizmete sunduk. Açılışını yaptığımız 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, ameliyathane ve sterilizasyon ünitelerimiz Sağlık Bakanlığının kalite standartları kapsamında yapıldı. Bu ünitelerle Sason Devlet Hastanemizde önemli bir eksikliği gidermiş olduk." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason Devlet Hastanesinde Yeni Ünitelerin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement