Savaştepe'de Hatalı Sollama Kazası: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Savaştepe'de Hatalı Sollama Kazası: 6 Yaralı

Savaştepe\'de Hatalı Sollama Kazası: 6 Yaralı

Balıkesir Savaştepe İlçesi'nde, hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, 6 kişi yaralandı.

07.07.2016 17:41

Balıkesir Savaştepe İlçesi'nde, hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, 6 kişi yaralandı. Kazaya yol açan ve paniğe kapılarak otomobilini terk edip yaralı olarak olay yerinden ayrılan sürücü ile yanındaki iki yakını, daha sonra jandarmaya giderek ifade verdi.

Bugün saat 13.30 sıralarında, Balıkesir'den Savaştepe yönüne giden Recep Koca'nın (22) kullandığı 16 CSN 84 plakalı otomobil, Çamurlu Mahallesi yakınlarında, iddiaya göre hatalı sollama sonucu karşıdan gelen Emrah Koç (23) yönetimindeki 10 L 5226 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil sürücüsü Emrah Koç, yanındaki Gözde Kurt (21), Büşra Kurt (23) diğer aracın sürücüsü Recep Koca, babası Zekeriya Koca ve yakınları Mehmet Can hafif yaralandı.

PANİĞE KAPILIP, AYRILDILAR

Kazanın ardından paniğe kapılan otomobil sürücüsü Recep Koca ve yanındaki yakınları otomobili terk edip, olay yerinden ayrıldı. Diğer araçtaki üç yaralı ise ambulansla Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, ayakta tedavi edildi. Kazadan bir süre sonra Koca ve beraberindeki iki kişi jandarmaya gidip, ifade verirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

- Savaştepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savaştepe'de Hatalı Sollama Kazası: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement