Erzurum Valisi Altıparmak Seçim Güvenliği Toplantılarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Valisi Altıparmak Seçim Güvenliği Toplantılarına Katıldı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Pazaryolu, İspir ve Aşkale ilçelerinde düzenlenen seçim güvenliği toplantılarına katıldı.

15.05.2015 13:58  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Ahmet Altıparmak, Pazaryolu, İspir ve Aşkale ilçelerinde düzenlenen seçim güvenliği toplantılarına katıldı.

İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Pazaryolu, İspir ve Aşkale'de seçim güvenliği toplantılarına başkanlık eden Altıparmak, daha sonra ilçelerde incelemelerde bulundu.

Altıparmak ve beraberindekileri ilçelere gelişlerinde kaymakamlar, belediye başkanları ve ilçe kurum müdürleri karşıladı.

Vali Altıparmak incelemelerinin ardından İspir Kaymakamı Ayhan Terzi ve beraberindeki heyetle, 2015 yılı nisan ayında şantiye kurulma çalışmalarına başlanan Kırık Tünelinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Proje bedeli 433 milyon lira olan Kırık Tüneli Projesi sayesinde, Erzurum İspir yolunun 33 kilometre kısalacağını ifade eden Altıparmak, bu projeyle yapım çalışmaları devam eden Ovit Dağı Tünelli Geçişi ile Zigana ve Cankurtaran Tünelli Geçiş Projeleri ile daha da önem kazanan Kuzey-Güney aksındaki güzergahta, daha kısa ve güvenli hizmet verilmesinin amaçlandığını söyledi.

Altıparmak, tünel inşaatında çalışanlarla sohbet ederek, "Bu dağlara bu tünellerin açılacağını hayal bile edemiyorduk. Zenginleşmek, kalkınmak böyle bir şey. Ülkemizin zenginleşmesi, yöneticilerin mahareti bizi bu noktaya getirdi" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Valisi Altıparmak Seçim Güvenliği Toplantılarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement