Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ Vali Süleyman Tapsız Başkanlığında yapıldı.

19.03.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili 'Seçim Güvenliği Toplantısı' Vali Süleyman Tapsız Başkanlığında yapıldı.

Valilik Brifing Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya; Vali Tapsız, Vali Yardımcıları Ahmet Karatepe, Tolga Toğan, Ulaş Akhan ve Vedat Kaya, Elbeyli Kaymakamı Serap Özmen, Musabeyli Kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir katıldı.

Seçim süreci içerisinde kamu huzuru ve güvenliğinin sağlanması, halkın iradesinin sandığa özgürce yansıtılması konusunda her türlü tedbirin alındığını belirten Vali Tapsız, "30 Mart'ta yapılacak olan seçimleri Kilis'te 'Barış İçinde Yarış' sloganıyla tamamlayacağız. Bu sebeple Valilik olarak biz de; seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alacağımız tedbirlerle görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. İlimiz, demokratik olgunluğu özümsemiş huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimize yakışır bir şekilde seçim ortamı geçirmektir" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement