"SECURİTAS Türkiye Ormanı" İle Kutluyor… - Son Dakika
Güncel

"SECURİTAS Türkiye Ormanı" İle Kutluyor…

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, 2015'i, TEMA Vakfı aracılığıyla İzmir Urla Kadıovacık'ta 5.000 fidan bağışı yaparak oluşturduğu "Securitas Türkiye Hatıra Ormanı"yla kutluyor.

17.01.2015 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışanlarına yeni yıl hediyesi olarak bu ormandan birer fidan hediye eden Securitas, yeni yıla sürdürülebilir faaliyetler kapsamında gerçekleştirdiği projelerden birini daha hayata geçirerek giriyor.

Securitas, oluşturduğu hatıra ormanında yer alan her bir fidanı çalışanlarıyla paylaşarak onların çevre konusunda farkındalığını arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda, doğum yapan çalışanlarının çocuklarına Securitas Türkiye Hatıra Ormanı'ndan beşer adet fidan armağan ediliyor.

Çevresel açıdan sürdürebilir biçimde iş yapmayı amaçlayan ve uluslararası anlaşmalarda belirlenen çevresel gereklilikleri yerine getiren Securitas, emisyon ve atık tüketimi azaltımında hayata geçirilen uygulamaları Securitas Emisyon Politikası'nca belirlemiştir. Securitas Türkiye Hatıra Ormanı da şirket değerleri içinde yer alan "Çevre ve Sürdürülebilirlik" kapsamında ele alınmıştır. Öte yandan, çalışanların yoğun iş seyahatlerindeki karbon ayak izlerini silmek amacıyla da yine Securitas Hatıra Ormanı'na fidan dikimi yapılmıştır.

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 20 farklı sektörden 400'ü aşkın kuruluşa hizmet veren Securitas, 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunuyor. Toplam 8 bölge ofisi, 7 şube ofisi, 1 mobil ofisi ve 220 kişilik idari kadroyla, 2143 hizmet noktasında 556 farklı proje yürütmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SECURİTAS Türkiye Ormanı' İle Kutluyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement