Şehirler ve Kültürler Projesi - Son Dakika
Yerel

Şehirler ve Kültürler Projesi

Şehirler ve Kültürler Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaşama geçirilen ’’Şehirler ve Kültürler’’ projesi kapsamında farklı illerden Adana’ya gelen 160 kişilik gençlik merkezi üyeleri tarihi, turistik, kültürel değerleriyle birlikte yakından tanıyıp görme imkanı buluyor.

10.09.2014 11:39

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaşama geçirilen "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında farklı illerden Adana'ya gelen 160 kişilik gençlik merkezi üyeleri tarihi, turistik, kültürel değerleriyle birlikte yakından tanıyıp görme imkanı buluyor.

Gençlerin serbest zamanlarını etkili ve verimli kullanmaları, farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında Adıyaman, Aydın, Kayseri ve Siirt'ten Adana'ya misafir gelen erkek gruplarına gezi düzenlendi.

"Şehirler ve Kültürler" projesi kapsamında dört gün süren gezide Adana'ya misafir gelen 14-24 yaş arasındaki erkek grupları, Adana'nın tarihi ve doğal güzelliklere hayran kalarak ilimizden oldukça memnun ayrıldılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehirler ve Kültürler Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement