Şehit Polis Memuru Koç'un Babası Hac Kıyafetleri ile Taziyeleri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Koç'un Babası Hac Kıyafetleri ile Taziyeleri Kabul Etti

Şehit Polis Memuru Koç\'un Babası Hac Kıyafetleri ile Taziyeleri Kabul Etti

Iğdır’dan görevli polis memurlarını Dilucu Sınır Kapısı’na götüren servis aracına yapılan hain saldıra şehit olan polis memurlarından Ali Koç’un anne ve babası hacdan döndü.

09.09.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'dan görevli polis memurlarını Dilucu Sınır Kapısı'na götüren servis aracına yapılan hain saldıra şehit olan polis memurlarından Ali Koç'un anne ve babası hacdan döndü. Acılı baba taziyeleri hac kıyafetleriyle kabul etti.

Iğdır'ın Aralık ilçesine bağlı Çamurlu köyü yakınlarında yola yerleştirilen bombanın, polis minibüsünün korumalığını yapan zırhlı araçların geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan Ali Koç'un cenazesi Ankara'ya getirildi. Acı haberi hac görevini yerine getirirken alan anne Emine ve baba Mithat Koç hacdan bu sabah döndü. Mahallede kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul eden baba Mithat Koç, gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunun şehit olduğu haberini televizyondan öğrendiğini belirten baba Koç, "Hacdan bu sabah döndüm. Haberlerden öğrendim. Servis aracı deyince direk oğlum aklıma geldi" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, komşusunun akrabası olan şehit polis memuru Koç'un acılı ailesinin Ankara'ya getirilmesi için devreye girmişti. Bakan Alaboyun, acılı aileyi ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Şehit polis memuru Ali Koç, Kocatepe Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Koç'un Babası Hac Kıyafetleri ile Taziyeleri Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement