Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Boğaziçi Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Hatay'a gönderildi.

17.10.2013 10:17  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Köprüsü'nde geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen törene şehit polisin çok sayıda meslektaşı katılırken, ailesi ise sinir krizleri geçirdi.

Boğaziçi Köprüsü'nde trafik kazası geçirerek kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden motosikletli trafik ekibinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım'ın cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ait cenaze aracıyla Atatürk Havalimanı Kargo Terminali A Kapısına getirildi. Kargo terminali önünde düzenlenen törene İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri, şehit polisin meslektaşları, şehit polisin babası Mehmet Yıldırım, annesi Nilüfer Yıldırım ile yakınları katıldı. Törende helallik istenmesi sırasında, şehit polisin annesi, babası ve yakınları tabuta sarılarak, sinir krizi geçirdi. Anne Yıldırım'ın "Oğlum İsmail, seni böyle mi görecektim, beni bırakıp nerelere gidiyorsun?" şeklindeki feryatları karşısında bazı polis memurları da gözyaşlarını tutamadı.

Şehit Yıldırım'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi. - İSTANBUL

Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Cenazesi Memleketine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement