Şehit Yüca İçin Şırnak'ta Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit Yüca İçin Şırnak'ta Tören Düzenlendi

Şehit Yüca İçin Şırnak\'ta Tören Düzenlendi

Şırnak'ta zırhlı aracın kulesindeki silahın temizliğini yaptığı sırada, slah mekanizmasının ateş alması sonucu şehit olan polis Eren Yüca için Şırnak'ta cenaze töreni düzenlendi.

03.03.2016 11:26

Şırnak'ta zırhlı aracın kulesindeki silahın temizliğini yaptığı sırada, slah mekanizmasının ateş alması sonucu şehit olan polis Eren Yüca için Şırnak'ta cenaze töreni düzenlendi.

Şırnak merkez Çevik Kuvvet Şubesi bahçesinde zırhlı aracın kulesindeki silahın temizliğini yaparken, silahın ateş alması sonucu şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Eren Yüca için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Vali Ali İhsan Su, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel ile askeri erkan katıldı. 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda yapılan törene, şehit polis memuru Eren Yüca'nın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi ambulanstan alınıp tören mangasının omuzlarında katafalka konuldu. Saygı duruşunun ardından, şehidin öz geçmişi okundu ve dua edildi.

Şehit polis memuru Eren Yüca'nın cenazesi helallik alınması ardından silah arkadaşlarının omuzlarında, salavat getirilerek helikoptere kadar taşındıktan sonra memleketi Erzurum'a gönderilmek üzere Şırnak Şeraffettin Elçi Havalimanı'na gönderildi. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Yüca İçin Şırnak'ta Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement