Şehitin Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehitin Baba Evine Ateş Düştü

Şehitin Baba Evine Ateş Düştü

Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 polisten biri olan Mustafa Arslan'ın Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

27.09.2014 12:16  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada meslektaşları Eyüp Emre Kan ve Fatih Sağır ile birlikte şehit düşen 23 yaşındaki Mustafa Arslan'ın acı haberi gece geç saatlerinde İskenderun İlçesi'ndeki İsmet İnönü Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı. Acı haberi alarak gözyaşına boğulan işçi emeklisi baba Mehmet Arslan, yakınlarıyla birlikte oğlunun cenazesi almak üzere Bitlis'e gitti. Sinir krizi geçiren anne Elif Arslan ise eve akın eden akrabaları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

1 yıl önce mesleğe başlayan Mustafa Arslan'ın evinin önüne gelen İskenderun Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, caddeyi temizledi, yakınları da binaya Türk bayrağı astı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, Özel Harekat timleri de eve gelerek aileyi teselli etmeye çalıştı. Mustafa Arslan'ın cenazesi İskenderun'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehitin Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement