Şehitkamil Belediyesi Engellilerin Hayatını Kolaylaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi Engellilerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için engellilerin yanında yer alan Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

15.04.2015 16:23

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için engellilerin yanında yer alan Şehitkamil Belediyesi, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Şehitkamil Belediyesi'inden yapılan açıklamaya göre, Göllüce Mahallesinde oturan Kardiyomiyopati hastası (kalp pili takılı) olan Emine Altınova' ve Diskopati - Parapleji hastalığı sonrasında felçli kalan İbrahim Çoban'ı ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Fadıloğlu, yanında getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Emine Altınova'ya hediye etti.

Fadıloğlu'nun ziyaretinden memnun kaldığını ve kendisine sürekli dua ettiğini belirten Altınova, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Ne zaman bir ihtiyacımız olursa belediyemiz bizlere sahip çıkarak destek oluyor" şeklinde konuştu.

Maddi durumu yetersiz olduğu için Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'nı arayarak, akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşlara yapılan incelemelerin ardından, ihtiyacı olanlara Şehitkamil Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye veriliyor.

Çıksorut Mahallesinde yaşayan ve geçirmiş olduğu Diskopati - Parapleji hastalığı sonrasında felçli kalan İbrahim Çoban'ı, evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, akülü tekerlekli sandalyesini hediye ederek, engellerin el birliğiyle aşılması gerektiğini söyledi.

Fadıloğlu'nun ziyaretinden memnun kaldığını belirten İbrahim Çoban da; Fadıloğluna teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi Engellilerin Hayatını Kolaylaştırıyor - Son Dakika


Advertisement