Şehitler Abidesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Şehitler Abidesi'nde Mezuniyet Töreni

Kurulduğu günden bu yana öğrencilerini Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda mezun eden Bursa Osmangazi Koleji, anlamlı bir törene daha imza attı.

27.05.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden bu yana öğrencilerini Çanakkale şehitlerinin manevi huzurunda mezun eden Bursa Osmangazi Koleji, anlamlı bir törene daha imza attı. Bursa Özel Osmangazi Koleji, 2013-2014 öğrenim yılı üçüncü mezuniyet törenini Çanakkale'de Şehitler Abidesi'nde yaptı.

Bu yılki mezuniyet töreninde, 1914-1915 eğitim-öğretim yılında kitaplarını sıraları üzerinde bırakarak Çanakkale cephesine koşup orada şehit olan öğrenci askerlerin temsili diplomaları Bursa Osmangazi Koleji öğrencilerine verildi. Törende Osmangazi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Altın, Mahmut Yılmaz ve Özel Osmangazi Koleji Eğitim Yöneticileri, eğitim liderleri ve veliler de hazır bulundu.

Şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Osmangazi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Altın, "Asım'ın neslini yetiştirmek için çıktığımız bu yolda, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mezun öğrencilerimizi, velilerimizi ve değerli eğitimcilerimizi de tebrik ediyoruz" dedi.

Özel Osmangazi Koleji Eğitim Yöneticisi Mehmet Demirbaş ise, "Çanakkale bütün dünyanın hayranlıkla izlediği, kitaplar yazdığı kutsal bir yer. Biz de atalarımızın huzurlarındayız. Onları saygıyla anıyoruz. Altın nesillerin yetişmesinde emeği geçen bütün velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Duygu dolu anların yaşandığı mezuniyet töreni, öğrenci, eğitimciler ve velilerin toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler Abidesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika


Advertisement