Şehitlere Saygı Konvoyu Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şehitlere Saygı Konvoyu Düzenlendi

Şehitlere Saygı Konvoyu Düzenlendi

Karabük Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporları Arama Kurtarma Kulübü ( Kardoof ) Safranbolu Belediyesi, ve Müzekent Motor Sporları Kulübü tarafından ‘Şehitlere Saygı Konvoyu’ gerçekleştirildi.

10.09.2015 15:56

Karabük Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporları Arama Kurtarma Kulübü ( Kardoof ) Safranbolu Belediyesi, ve Müzekent Motor Sporları Kulübü tarafından 'Şehitlere Saygı Konvoyu' gerçekleştirildi.

Karabük Anıt Meydanından başlayan konvoy 5000 Evler ve 100.Yıl'dan sonra Safranbolu'ya giriş yaptı, Köyiçi Mevkiinden dönüş yapan araçlar trafiğin engellenmemesi için Perşembe pazarına çekilirken konvoyda yaklaşık 400 motosiklet ve aracın bulunduğu görüldü. Perşembe pazarından yürüyerek Misak-ı Milli meydanına geçildi.

Misak-ı Milli Meydanına ellerinde Türk Bayraklarıyla gelen sporcuları burada bekleyen vatandaşlar alkışlar ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları ile karşılarken duygusal anların yaşandığı etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile son buldu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitlere Saygı Konvoyu Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement