Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika
Güncel

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dr. Muhammet Akkaya'nın konuşması Törenden genel ve detay görüntüler Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı Bigalı Mehmet Çavuş için hatıra ormanı oluşturuldu Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı ile Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Bigalı Mehmet Çavuş için hatıra ormanı oluşturuldu Biga Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Dr. Muhammet Akkaya, öğrencilere fidan dikiminin nasıl olması gerektiğini anlattı.

01.04.2016 14:04

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dr. Muhammet Akkaya'nın konuşması

Törenden genel ve detay görüntüler Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Bigalı Mehmet Çavuş için hatıra ormanı oluşturuldu

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı ile Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Bigalı Mehmet Çavuş için hatıra ormanı oluşturuldu

Biga Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Dr. Muhammet Akkaya, öğrencilere fidan dikiminin nasıl olması gerektiğini anlattı.

Akkaya, 32 bin kızılçam, 900 ceviz ve bin 500 incir fidanının Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş için oluşturulan hatıra ormanına dikildiğini söyledi.

Öğrenciler daha sonra Güleçköy mevkisine de bin fıstık çamı fidanı dikti.

Çanakkale

Muhabir Serten Akkaya Redaktör Burak Akay

Yayınlayan Berire Paker

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi\'nin 101. Yılı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı - Son Dakika


Advertisement