Şehrimiz Prestij Mahalleri Arasında" - Son Dakika
Yerel

Şehrimiz Prestij Mahalleri Arasında"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yer alan Ahmet Zeki Yurttaş Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.

20.03.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yer alan Ahmet Zeki Yurttaş Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Memduh Büyükkılıç'ın Köşk mahallesi gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti. Köşk Mahallesinde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,Köşk barındırdığı nüfus, kamu hizmet binaları, sosyal ve spor tesisleri ile adeta bir uydu kent olduğunu ve hiçbir alt yapı sorunu olmayan modern binaları ile prestij mahallesi olduğunu söyledi.

Başkan Büyükkılıç " Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi şehrin Anbar semtinde Pazaryeri inşa ederken, Subaşı mahallesinde açık alan spor aletleri yerleştiriyor, Kıranardı'nda köprü inşa ederken, Mimarsinan ve Gesi de çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri inşa ediyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık olmamakta ve toplumda birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz" dedi.

Mahalle de bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi halkına aşure ikram ettiler ve mahalle halkına ayrıca çam ve meyve fidanları dağıtımında bulundular. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehrimiz Prestij Mahalleri Arasında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement