Şeker Portakalı'nın İlk Durağı Kumluca Oldu - Son Dakika
Yerel

Şeker Portakalı'nın İlk Durağı Kumluca Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, "Şeker Portakalı" etkinlik aracının ilk durağı Kumluca oldu.

09.02.2015 11:35

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, "Şeker Portakalı" etkinlik aracının ilk durağı Kumluca oldu.

Kent merkezinden uzakta yaşayan, sosyal ve kültürel etkinliklere katılacak maddi imkanı bulamayan çocukları sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşturmak amacıyla hazırlanan "Şeker Portakalı" isimli etkinlik aracı, Kumluca'dan sonra diğer ilçelerde de yapacağı gösterilerle çocuklarla buluşacak.

Kumluca Belediyesi düğün salonunda yaklaşık iki saat süren gösteride, çocuklar için sihirbaz, palyaço, akrobat, jonglör, ateşbaz, karagöz ve hacivat, kukla gösterileri yapıldı. Gösterilerde görev alan sanatçılar, çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğin yarıl yıl tatilinin son gününe denk gelmesinden dolayı çocuklar için ayrıca sevindirici olduğunu ifade eden Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fethi Örgel, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi başkanlığı başta olmak üzere, etkinlikte görev alan sanatçılara ve belediye personelimize teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatilinin son gününde çocuklar için okul öncesi moral oldu. Çocuklarımız çok eğlendiler, bu tür program ve etkinlikleri bundan sonrada arttırarak devam ettirmeyi planlıyoruz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şeker Portakalı'nın İlk Durağı Kumluca Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement