Şekip Mosturoğlu: "Bu İllegal Yapının Ele Geçiremediği Son Kale Fenerbahçe Spor Kulübü'dür" - Son Dakika
Spor

Şekip Mosturoğlu: "Bu İllegal Yapının Ele Geçiremediği Son Kale Fenerbahçe Spor Kulübü'dür"

Şekip Mosturoğlu: "Bu İllegal Yapının Ele Geçiremediği Son Kale Fenerbahçe Spor Kulübü\'dür"

Yüksek Divan Kurulu Sayın Başkan ve ÜyeleriÇok değerli Yüksek Divan Kurulu ÜyeleriBu günkü olağan toplantımıza hoş geldiniz.

30.07.2016 18:27

Yüksek Divan Kurulu Sayın Başkan ve Üyeleri

Çok değerli Yüksek Divan Kurulu Üyeleri

Bu günkü olağan toplantımıza hoş geldiniz. Sizleri Sn. Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına saygı ile selamlıyorum.

Yine keder dolu bir gün. Dün gece Hakkari'de 8 kahraman vatan evladımızı, vatan savunmasında şehit verdik. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Terörü bir kere daha lanetliyoruz.

Malumunuz olduğu üzere 15 Temmuz günü ülkemizde asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından demokratik parlamenter sistemimize karşı alçak bir kalkışma yaşanmıştır. Bu terörist grubun silahlı kalkışması, alçaklığın geldiği son noktadır. Ancak unutulmamalıdır ki bu planlı ve organize bir çalışmanın neticesidir. Bu süreç içinde yapılan algı operasyonları, kişilik linçlerini kumpas organizasyonları, bunların yandaş basın ayağı tarafından desteklenmiştir. Bu şekilde bu insafsız çete tarafından milletin kurumları ele geçirilmiş, çok değerli vatan sever evlatları devlet erkinin dışına itilmiş, hürriyetlerinden mahrum bırakılmıştır.

Gözü dönmüş hainler, milletimizin canına kast etmiş, milletin parası ile alınan milli ordumuza ait silahlar ile vatandaşlarımızı katledip, gazi meclisimizi bombalamışlardır. Ancak milletimiz ilk andan itibaren devletimize, bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze ve canımıza yönelen bu tehdide karşı destansı bir mücadeleye girişmiş ve neticede hainler amaçlarına ulaşamadan kalkışma hareketi bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile bu destanı yazan milletimize şükranlarımızı sunuyor, şehit olanlara tanrıdan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz. Keza bu kalkışma hareketine karşı son derece kararlı bir mücadele yürüten Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Meclis Başkanımıza, hainlere karşı milletimize göğsünü siper eden başta kahraman polis teşkilatımız olmak üzere tüm kamu görevlilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kalkışmanın içinde olmayan ve milletinin tarafında olan askerlerimize de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Milletçe kenetlenmemiz hususunda her türlü desteği kayıtsız şartsız veren siyasi parti liderlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir kez daha ve yüksek sesle ve büyük bir gururla ifade etmek istiyoruz ki bu illegal yapının ele geçiremediği son kale Fenerbahçe Spor Kulübü'dür. Fenerbahçe Spor Kulübü daima devletin yanında ve sadece milletinin emrindedir.

Değerli Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz,

Devletimize karşı kalkışma cüretini gösteren bu terörist yapı camiamızın 3 temmuz 2011 tarihinden beri ölüm kalım mücadelesi verdiği FETÖ/PDY dir. Camiamız daha 3 temmuz gününün ilk saatlerinde şanlı kulübümüze saldıran bu yapının FETÖ/PDY olduğunu görmüş ve bu yapının en güçlü olduğu günlerde bile korkusuzca bu yapıyla kararlı ve korkusuz bir mücadele sürdürmüştür. O tarihlerde bu yapının yanında saf tutanların bu gün gerçek niyetleri ortaya çıkmıştır. Bu yapı ile saf tutanların basit bir özür ile bu işten ve sonuçlarından sıyrılmaları ise artık mümkün değildir.

Bizler her vesile ile bu yapının baş yapıtı, 3 Temmuz kumpasına karşı mücadele ederken, ebedi dostlukları unutup sportif rekabet uğruna bunlara destek olanlar, UEFA'yı fax yağmuruna tutanlar, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü UEFA'ya şikayet edenler, yanan ateşi söndürmek yerine üzerine benzin dökenler, kişisel ikballeri için bu yapının faaliyetine destek olanlar da en az bu illegal yapı kadar sorumludur. Bunun yanı sıra bugün geri vitese geçerek taraf değiştiren spor medyasındaki illegal yapı mensupları ile sadece kendi reytingleri uğruna bu yapının değirmenine su taşıyan spor medyası mensupları da aynı şekilde sorumludur. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kişisel geleceğini gören ve Aziz Yıldırım'ın yok olması ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nde iktidar olma niyetinde olan işbirlikçiler de en az bu yapının mensupları kadar sorumludur. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'nun o tarihte görev yapmış, bu yapıya mensup olanlar ile şahsi bir takım sebeplerle bu yapıyla iş tutanlar da sorumludur.

Bu yapının baş yapıtı olan 3 temmuz kumpasını meşrulaştırmak için ellerinden geleni ardına koymayan, devletin en üst makamlarına ise bu yapı ile mücadele içinde imiş gibi görünenler de en az bu yapının mensupları kadar sorumludur.

Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Spor Şekip Mosturoğlu: 'Bu İllegal Yapının Ele Geçiremediği Son Kale Fenerbahçe Spor Kulübü'dür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement