Sel-Der Yöneticilerinden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sel-Der Yöneticilerinden Ziyaret

Sel-Der Yöneticilerinden Ziyaret

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Selendililer Derneği (SEL-DER) Başkanı İrfan Demir ve yönetim kurulu üyeleri Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı’yı ziyaret ederek, dernek hakkında bilgiler verdiler.

10.05.2014 17:03

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Selendililer Derneği (SEL-DER) Başkanı İrfan Demir ve yönetim kurulu üyeleri Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı'yı ziyaret ederek, dernek hakkında bilgiler verdiler.

Derneğin 2001 yılında kurulduğunu anlatan Salihli Selendililer Derneği Başkanı İrfan Demir, "Kurucu Dernek Başkanımız Sedat Günay öncülüğünde kurulan derneğimizdeki üye sayısını binin üzerine çıkarmak istiyoruz. Dernek olarak ilk defa 2 bayanı yönetime aldık. Bundan sonra da daha aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve SEL-DER'in yeni oluşan yönetimini tebrik eden Kaymakam Yasin Ortakcı ise Salihli'de yaşayan Selendililerin birlik ve beraberliğini koruduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Kaymakam Yasin Ortakcı, "Salihli'de Selendi'mizi temsil eden bir derneğimizin olmasını sevindirici buluyoruz" dedi.

Ziyarette ayrıca Selendi ve çevresinin sosyal ve Ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sel-Der Yöneticilerinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement