Selahattin Demirtaş'tan Devlet Bahçeli'ye Destek - Son Dakika
Güncel

Selahattin Demirtaş'tan Devlet Bahçeli'ye Destek

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Bahçeli'yle polemiğe giren Necdet Özel için "Genelkurmay Başkanı'nın bir siyasi parti liderine yanıt vermesi doğru değil" dedi.

26.02.2015 09:37  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına konuk oldu. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ile Devlet Bahçeli arasındaki polemiğe değinen Demirtaş, MHP liderine destek verdi.

"NECDET ÖZEL'İN YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL"

"Genelkurmay Başkanı'nın bir siyasi parti liderine yanıt vermesi doğru değil" diyen Demirtaş "Cumhurbaşkanı, 'Benim Genelkurmay Başkanım' diyor, oradan aldığı özgüven patlamasından olabilir. Devlet memurunun böylesi yanıtı doğru değil. Doğruları halkla paylaşırsanız halk buna tepki göstermez ama bu hükümet uzun süredir yalanlarla ilerliyor" şeklinde konuştu.

NECDET ÖZEL, BAHÇELİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, önceki akşam saatlerinde bir açıklama yaparak Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine şöyle yanıt vermişti: "24 Şubat 2015 tarihinde, MHP Genel Başkanı'nın, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısında şahsıma yönelik olarak sarf ettiği yakışıksız sözleri, kişiliğine ve savunduğu fikirlereyakıştıramadığımı, kendisinin siyasi kişiliği nedeniyle polemiğe girmek istemediğimi, 46 yıldır Yüce Türk Milletine ve onun Milli Ordusuna hizmet etmiş bir kişi olarak benim vatan-millet-bayrak şuurumu sorgulama hakkının olmadığını düşünüyor ve Yüce Türk Milletinin takdirlerine sunuyorum."

Selahattin Demirtaş\'tan Devlet Bahçeli\'ye Destek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Selahattin Demirtaş'tan Devlet Bahçeli'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • T. A. K HACK TİM: SEVSENİZDE SEVMESENİZDE ADAM DOBRA DOBRA 34 16 Yanıtla
  • Tatvanlı: Oylar HDP ye dürüst ve karakterli bir siyasetçi 31 16 Yanıtla
  • ulkucumilitan: Yaptığınız haberi... Düşmanımız HDP'dir. FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'nun KATİLİDİR HDP!!! 14 32 Yanıtla
  • KorkuT Ata: Bahçelinin haklı olduğunu hep biliyonuz da işinize gelmiyo. aferim adam ollll 20 25 Yanıtla
  • Milatt: Helal sana millet adam Görsün 36 8 Yanıtla
  • 13: Gercek baskan seloo :) 36 6 Yanıtla
  • Dersim kartalı: Eskilerde HADEP DTP hep sivri konuşmalar yapıyordu, ama şimdi bakıyorum HDP'de özellikle Selahattin Demirtaş kendini aşmış partisini aşmış olgun ve aslında cumhurbaşkanında olması gereken güvenli yumuşak demokratik hitap şeklini kullanıyor. Sunduğu maddeler hepsi demokratikleşme için hiçbiri ben kendime özel koruma özel otobüs özel banka özel gemi alayım polisleri değiştireyim değil. Tamamen halka yönelik demokrasiye yönelik. Bizim böyle bir değişime ihtiyacımız var. En diri en doğru muhalefeti yapan Demirtaştır. Gidip adını duymadığımız googledan araştırdığımız Ekmeleddine ve Sarıgüle oy verdik ülke kurtulacak diye , Demirtaş da bu şansı sonuna kadar hakediyor 37 3 Yanıtla
  • Sosyalist Garson: Doğruya doğru bu ülkeye Sebahattin gibi sağı solu ayırmadan haklının yanında olan siyasetçiler lazım onun için oyum HDP ye 28 9 Yanıtla
  • mehmet: helal olsun ben bir türk olarak vallahi oyum hap ye 31 3 Yanıtla
  • işçi sınıfı: HDP diyorum başka birşey demiyorum 22 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement