Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi 4 Bin Kişiye Helva Ve Su Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi 4 Bin Kişiye Helva Ve Su Dağıttı

Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi 4 Bin Kişiye Helva Ve Su Dağıttı

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi, kentte demokrasi nöbeti bekleyen 4 bin kişiye helva ve su dağıttı.

24.07.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alanlara çıkın çağrısı üzerine Diyarbakır halkı tek yürek olarak alanlarda nöbet tutmaya devam ediyor. Türk bayraklarıyla alanlarda nöbet tutan Diyarbakır halkını kamu kurum amirleri de yalnız bırakmıyor.

Darbe gününün üzerinden 9 gün geçmesine rağmen her gün alanlarda olan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi, Diyarbakır Park Orman'da tutulan nöbet sırasında okutulan mevlüdün ardından yaklaşık 4 bin kişiye helva ve su ikramında bulundu.

Selahattin Eyyubi Hastanesi adına kurulan standa destek olmak amacıyla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Kangın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Salim Bilici, Halk Sağlığı Müdürü Fatih Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Halit Çınar, Başhekim Yardımcıları Murat Acar, Sedat Özkul, Hastane Müdürü Ahmet Eliaçık, Hastane Müdür Yardımcıları Eşref Ensarioğlu, Muhammed Beybur, Abdulkadir Cengiz, Alper Erciyas, Veysi Güler, Ömer Tapanci, İl Sağlık Müdürü Sait Avar ve yardımları ile Şube Müdürleri, Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Örgüt başkan ve yönetimleri, Çocuk Hastanesi yöneticileri ve müdürleri, Kadın Doğum Hastanesi personelleri, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi doktor ve hemşireleri ile Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdüresi Mukadder Demir Çelebi de destek olmak amacıyla Park Orman'da düzenlenen eylemde hazır bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla alanlarda bulunduklarını ve ne pahasına olursa olsun ülkeyi canı gönülden savunduklarını dile getiren Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi yönetici Uzm. Dr. Şenol Gedik, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde barış nöbetimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ülkemizi ne pahasına olursa olsun savunmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile dünkü nöbetimizde AK parti il başkanlığı tarafından mevlüt okutuldu ve okutulan mevlütün ardından yaklaşık 4 bin kişiye helva ve su ikramında bulunduk. Aynı zamanda bugünkü nöbetimizde orada bulunan halkımıza aşure dağıtacağız. Bunun yanı sıra ikramlarımız, tatlı çeşitleriyle de devam edecektir. Halkımızla birlikte vatanımızın selameti için dualar ettik" dedi.

Demokrasi için, güzel yarınlar için alanlarda olmaya devam edeceklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar alanlarda olacaklarını da sözlerine ekleyen Uzm.Dr. Şenol Gedik, "Demokrasi için geleceğimiz için alanlarda olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir talimatına kadar hastane olarak meydanda olacağız. Bu kapsamda meydanda olan milletimize katkı sunmak bizde buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz. Burada bulunduğumuz sürece halkımıza Selahattin Eyyubi Hastanesi olarak kurduğumuz standlarımızda da ikramlarımız olacak. Bu ikramlar ve nöbetimiz reisimiz, cumhurbaşkanımız, başkomutanımız, evlerimize çekilme talimatı verene kadar devam edecek. Hastane personelleri olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Vefat eden şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılara da Allah şifa versin darbeler halkı susturamaz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi 4 Bin Kişiye Helva Ve Su Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement