Şelale Çay Bahçesi Geleneği Bozmadı - Son Dakika
Yerel

Şelale Çay Bahçesi Geleneği Bozmadı

Şelale Çay Bahçesi Geleneği Bozmadı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2014 Yaz Kuran Kursları programı kapsamında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kurs gören yaklaşık 230 öğrenci, Şelale Aile Çay Bahçesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

18.08.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2014 Yaz Kuran Kursları programı kapsamında Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kurs gören yaklaşık 230 öğrenci, Şelale Aile Çay Bahçesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Çerkezköy İlçe Müftülüğü'nce ilçedeki Kuran Kursları ve camilerde verilen 2014 Yılı Yaz Kur'an Kursları kapsamında eğitim gören öğrenciler, Şelale Aile Çay Bahçesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kur'an Kursu öğrencilerine jest yapan Şelale Aile Çay Bahçesi İşletmecisi Tuncay Demir, Yaz Kur'an Kursu programına katılan 230 öğrenciye kahvaltı verdi.

Kahvaltı programında Kuran Kursu Hocaları Abdullah Karacan, Ümit Uluç, Mehmet Tosun, Muhterem Akça, Halil Kurt, Mehmet Tanrıkulu, Hakkı Öztürk ve Bayan Kuran Kursu öğretmenleri de hazır bulundu.

Kur'an-ı Kerim'in, Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V.)'i, müslümanların örf ve adetlerini tanımak amacıyla öğrenilmesi gerektiğine işaret eden Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, "Yaz Kur'an Kursları'nda, Tuncay Demir kardeşimiz sayesinde bu güzel etkinlikte bir araya geldik. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yaz Kuran Kursu programına katılım oldukça yoğun olduğunu dile getiren Karacan, "Diyanet İşleri'ne bağlı Kur'an Kursları'nda ve camilerimizde, Kur'an kursu hocalarımızın gözetiminde eğitim öğretim devam ediyor. 8 haftadır devam eden Kur'an Kurslarımız 22 Ağustos'ta sona erecek. Son hafta öğrencilerimizle düzenleyeceğimiz olan piknik etkinliğinde tekrar bir araya geleceğiz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şelale Çay Bahçesi Geleneği Bozmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement