Selçuk, Emıtt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika
Yerel

Selçuk, Emıtt Fuarında Tanıtılacak

Selçuk, Emıtt Fuarında Tanıtılacak

UNESCO Dünya Mirası asıl listesi adayı İzmir’in Selçuk ilçesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılıyor.

21.01.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UNESCO Dünya Mirası asıl listesi adayı İzmir'in Selçuk ilçesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılıyor.

Selçuk ilçesi, dünyanın ve Türkiye'nin turizm alanındaki buluşma noktalarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katılacak. Bu yıl 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenecek fuar, İstanbul'da 19'uncu kez kapılarını ziyaretçilere açacak. Bu yılda düzenlenen EMITT fuarına, 70 ülkeden yaklaşık 4000 katılımcı bekleniyor. Selçuk ilçesinden gidecek Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı öncülüğündeki heyette, fuarda ilçenin tarihi ve turistlik mekanlarını ziyaretçilere tanıtacak. Selçuk Belediyesi, fuar içinse günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Belediye tarafından tarihi ve turistik değerlerinin anlatıldığı broşürler basılırken, fuarda çeşitli etkinliklerde düzenlenecek.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, EMITT fuarının önemine dikkat çekerek, ilçenin tanıtılması amacıyla önemli fuarlarda yer aldıklarını belirtti. Bakıcı, "Önemli fuarları atlamıyoruz. 70'in üzerinde ülkenin katılımcıları, Türkiye'nin önemli seyahat acentaları, tur operatörleri, otellerini dünyanın en büyük açık hava müzesi Selçuk'a çağıracağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk, Emıtt Fuarında Tanıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement