Selçuk Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor - Son Dakika
Güncel

Selçuk Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Selçuk Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

İzmir'in Selçuk ilçesine kargoyla gönderilen 770 gram esrar ele geçirildi.

07.05.2013 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Selçuk ilçesine kargoyla gönderilen 770 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi Gaziantep'ten getirdiği öne sürülen 3 kişi, emniyet ekiplerince yakalandı.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili alınan bir ihbarı değerlendirerek harekete geçti. İlçeye kargo aracılığı ile uyuşturucu madde getirileceğini öğrenen ekipler, kargo görevlisi kıyafetleri giyerek gönderinin gelmesini beklemeye başladı. Gaziantep'ten gönderilen koliyi teslim almak için Kuşadası ilçesinden gelen A.S. (20) ile dışarıda onu bekleyen arkadaşları Y.G. (27) ve D.Y. (21), kargo görevlisi kılığındaki polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince incelenen kargo paketinde battaniye, pantolon ve eşofman arasına gizlenmiş 770 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi, sorgulamalarının ardından Selçuk Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılardan A.S. ve Y.G., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak İzmir Buca Cezaevi'ne gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selçuk Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement