Selçuk'taki Yeni Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı - Son Dakika
Yerel

Selçuk'taki Yeni Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı

Selçuk\'taki Yeni Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı

Selçuk Ticaret Odası tarafından ikincisi düzenlenen KOSGEB Destekli “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ni başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

04.03.2014 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Ticaret Odası tarafından ikincisi düzenlenen KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Törene, KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Yönetim Kurulu Üyesi İlkan Gülgün ve eğitimleri veren Uzman Hakan Selçuk ve yeni girişimci adayları katıldı.

STO BAŞKANI YOLCU: AMACIMIZ SELÇUK'TA BİLİNÇLİ GİRİŞİMCİLİĞİ ARTIRMAK

Törende konuşan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, düzenledikleri bu kursların ilçedeki girişimcilik kültürüne önemli katkılar sağladığını söyledi. Eğitimlerini tamamlayan girişimci adaylarını kendi işyerlerini açarken Oda olarak desteklemeye devam edeceklerini belirten Yolcu, "Selçuk'ta sağlıklı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, ilçe ekonomisi için büyük önem arz ediyor. Girişimcilik eğitimleriyle birlikte, Selçuk'taki işletmelerin hizmet kalitesini artırmaya yönelik eğitim programları da düzenleyeceğiz. Ekonomi hayatımızı canlandırmaya yönelik çalışmalar birinci önceliğimizdir. Oda olarak Selçuk'un gelişmesine her anlamda katkı koymaya hazırız" şeklinde konuştu.

KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı da yaptığı konuşmada sertifika almaya hak kazanan yeni girişimcileri tebrik ederek İzmir'de ve Selçuk'ta en başta gelen sorunun işsizlik olduğunu, bu programın başlıca amaçlarından birinin istihdamı artırarak işsizliği azaltmak olduğunu söyledi. Çanakçı, Selçuk'taki işsizliğin çaresi, doğru riskler alınarak kurulmuş işletmeler ve bilinçli girişimcilerdir. Ticaret Odası Selçuk'ta çok önemli bir misyon yüklendi. Hem eğitim programları düzenliyor, hem de girişimci adaylarını çok doğru yönlendiriyor. Bu fırsatı Selçuklular iyi değerlendirilmeli" dedi.

Konuşmaların ardından 70 saat Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alarak belge almaya hak kazanan 29 kişiye sertifikaları verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk'taki Yeni Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement