Selçuklu Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor

Selçuklu Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları'na kayıt yaptıran bin 435 öğrenci ile birlikte toplam 2 bin 217 sporcuya verilen eğitim çalışmaları devam ediyor.

22.07.2013 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulları'na kayıt yaptıran bin 435 öğrenci ile birlikte toplam 2 bin 217 sporcuya verilen eğitim çalışmaları devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu, Aydınlıkevler Spor Salonu, Yazır Spor Salonu, Selçuklu Belediyesi Stadı Salonu olmak üzere çok sayıda tesiste gerçekleştirilen çalışmalarda, haftanın her günü yüzlerce çocuğa, Cimnastik, Tekvando, Voleybol, Karate, Wushu ve Kick Boks branşlarında eğitim veriliyor.

Cimnastik branşında, Antrenör Mehmet Bayraktar koordinatörlüğünde, 3 yardımcı antrenörle birlikte günde 5 seans uygulanıyor. Yaşları 5 ile 9 arasında değişen 130 sporcunun eğitim gördüğü cimnastik antrenmanları, en eğlenceli çalışmalar arasında yer alıyor. Eğlence ve eğitimin bir arada yaşandığı cimnastik antrenmanlarında, çocukların çalışmaları izleyenlere de keyifli anlar yaşatıyor. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ve Spor okullarının en çok ilgi gören salon sporları branşının başını çektiği tekvando da, antrenör Ali Armağan koordinatörlüğünde 2 yardımcı antrenörle günde 4 seansta 135 sporcuya eğitim veriliyor. 7 yaştan 16 yaşa kadar çok sayıda öğrenciye eğitim verilen tekvando da, spora elverişli çocuklar kulüp bünyesine kazandırılmaya çalışılıyor. Antrenör Ömer Özçelik koordinatörlüğünde 3 yardımcı antrenör eşliğinde, Aydınlıkevler Spor Salonunda günde 2 seans olmak üzere 48 sporcu ve Yazır Spor Salonunda yine 2 seansta 72 sporcuya eğitim veriliyor. Karate branşında, antrenör Nevzat Bezeyen'in koordinatörlüğünde ve 1 yardımcı antrenör eşliğinde günde 2 seans olmak üzere yapılan çalışmalarda 56 öğrenci yer alıyor. Günde 1 seans eğitim verilen ve Antrenör Mehmet Ali Gümüştekin ile 1 yardımcı antrenör eşliğinde 44 sporcunun bulunduğu Wushu branşında, özellikle küçük yaştaki çocuklar çalışmaları büyük bir istek ve neşeyle devam ettiriyor. Kick Boks branşında ise çalışmalar antrenör Mevlüt Aker nezaretinde 14 sporcunun katılımıyla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki birçok lisanslı sporcu ile birlikte ayrıca yaz spor okullarında 1435, yıl boyu devam eden spor okullarında 782 olmak üzere kulüp bünyesinde toplamda 2217 sporcuya eğitim veriliyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu Spor Okullarında Eğitimler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement