Selendi'de 6 Mahalleye Yeni Şebeke Hattı - Son Dakika
Yerel

Selendi'de 6 Mahalleye Yeni Şebeke Hattı

Selendi\'de 6 Mahalleye Yeni Şebeke Hattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Selendi’ye bağlı 6 mahallenin içme suyu şebeke hattının yenilemesini gerçekleştirdi.

14.09.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Selendi'ye bağlı 6 mahallenin içme suyu şebeke hattının yenilemesini gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlara daha sağlıklı ve daha kaliteli içme suyuna kavuşturmak için yürütülen çalışmalar kapsamında Selendi'nin 6 mahallesinin ve bağlılarının içme suyu şebeke hattı yenilendi. Şebeke hattı yenileme programının il genelinde tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, program kapsamında mahallelerde uzun yıllar önce döşenen ve mahallelerin ihtiyacını karşılamayan şebeke hatlarının yenilendiğini söyledi. Genel Müdür Yakup Koç, "Mevcut şebeke hatlarının eski olması nedeniyle sorunlarla karşılaşılmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için il genelinde şebeke hatlarında yenileme gerçekleştiriyoruz" dedi.

SU KAYIP VE KAÇAKLARI DA ÖNLENECEK

Selendi'ye bağlı mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Kınık Mahallesi Urfalılar bağlısı, Kazıklı Mahallesi Tülüler bağlısı, Karakozan Mahallesi, İnnice Mahallesi, Kayranlar Mahallesi ve Halılar Mahallesi Karacennetler bağlısında ekiplerimiz çalışmalar gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmaların ardından mahallelerimizde bulunan ve uzun yıllar önce döşenen şebeke hatları pvc borularla değiştirilerek yenilenmiş oldu. Bundan sonraki süreçte hem mahallelerimiz daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak hem de su kayıp ve kaçakları önlenerek vatandaşlarımızın mağdur olmasının önüne geçilecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de 6 Mahalleye Yeni Şebeke Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement