Selendili Öğrencilere Sporcu Başkan - Son Dakika
Yerel

Selendili Öğrencilere Sporcu Başkan

Selendili Öğrencilere Sporcu Başkan

Manisa’nın Selendi ilçesinde öğrenciler arasında demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamında Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

06.11.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesinde öğrenciler arasında demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamında Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

Öğrencilere seçme, seçilme, oy kullanma, demokratik liderliği benimseme, katılımcı olma, kamuoyu oluşturma, diyalog kurma ve hoşgörülü olabilme becerisi kazandırılmasını amaçlayan demokrasi eğitimi ve okul meclisleri projesi kapsamındaki seçim, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş'ın bir konuşma yaptığı Seçime ilçe merkezi ve mahalle okullarından seçimle belirlenen okul temsilcileri katıldı. Soner Onur'un divan başkanlığı yaptığı seçimde, adayların konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi. Yatılı Bölge Ortaokulu Rehber Öğretmeni Yalçın Özkan gözetiminde 5 okul temsilcisi adayın yarıştığı seçimde, 16 okul temsilcisi oy kullandı. Başkan adayları Cennet Hafize Bayram, Fadime Nur Sarı, Mert Civelek, Raziye Çelik ve Yusuf Mert Afyon arkadaşlarının oyunu alabilmek için kıyasıya yarıştı. Seçimin galibi 11 oy alan Anadolu Lisesi Öğrencisi olan Badninton Sporunda Manisa da değişik kategorilerde başarılar kazanan Cennet Hafize Bayram Selendi Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi. Diğer adaylar Yusuf Mert Afyon 2 oy alırken, Civelek, Sarı, Çelik 1 oy alabildiler. Selendi Öğrenci Meclisi Başkanı Cennet Hafize Bayram teşekkür konuşmasında "Ekibimle birlikte sizleri en iyi şekilde Manisa'da temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız Selendi'nin eksiklerini Manisa'ya taşıyıp çözüm üretmek olacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendili Öğrencilere Sporcu Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement