Selva, SIAL Fuarı'nda Yeniliklerini Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Selva, SIAL Fuarı'nda Yeniliklerini Paylaştı

Selva, SIAL Fuarı\'nda Yeniliklerini Paylaştı

Selva, 21-25 Ekim tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilen SIAL Fuarı'nda mevcut ürünlerini ve yeniliklerini tanıttı.

23.10.2012 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Selva, 21-25 Ekim tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilen SIAL Fuarı'nda mevcut ürünlerini ve yeniliklerini tanıttı. Selva Gıda Pazarlama Müdür Yardımcısı Ahmet Nurullah Güler, fuarda yeni trendleri sektörel gelişmeleri görme ve yeni ürünlerini pazara sunma fırsatı bulduklarını kaydetti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 21–25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen SIAL Uluslararası Gıda Fuarı'na katılan Selva, mevcut ürünleri ve yenilikleri ziyaretçiler ile paylaştı. Makarna, un, irmik, Anadolu lezzetleri, meyveli irmik, Kuzey Afrika Kuskusu gibi ürünleriyle fuarda yerini alan Selva, Uzakdoğu pazarı için geliştirdiği Bundle ambalajının lansmanını da fuarda gerçekleştirdi.

Fuarda mevcut müşterileriyle görüşme ve yeni siparişler alma imkanı bulan Selva, yeni ülkelerden müşterilerle tanışma fırsatı da buldu. Oldukça yoğun ve tempolu bir fuar geçirdiklerini söyleyen Selva Gıda Pazarlama Müdür Yardımcısı Ahmet Nurullah Güler, "Dünyanın en önemli gıda fuarı kabul edilen Paris SIAL'de Türkiye'nin en büyük markalı makarna ihracatçısı olarak yer almak önemliydi. Dünya'da gıda ve makarnada yeni trendleri, sektörel gelişmeleri görme ve yaptığımız yeni ürünleri pazara sunma fırsatı bulduk. Özellikle Afrika, Uzakdoğu ve Avrupa pazarından potansiyel alıcılarla önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Mevcut ülkelerden yeni siparişler bekliyoruz" dedi.

Sektörün en önemli buluşma noktası olan fuara katılımcı ve ziyaretçi olarak bu yıl ilginin büyük olduğunu vurgulayan Ahmet Nurullah Güler, fuara dünyanın dört bir yanından gıda üretimi ve pazarlamasıyla uğraşan profesyonellerin katıldığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selva, SIAL Fuarı'nda Yeniliklerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement