Sen Siyasal Kadrolaşmayı Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Sen Siyasal Kadrolaşmayı Protesto Etti

Sen Siyasal Kadrolaşmayı Protesto Etti

Belediye İş Merkezi önünde biraraya gelen Eğitim-Sen üyeleri "Okul yönetimlerinde kıyım ve kadrolaşmaya hayır" yazılı pankart açtı.

25.08.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye İş Merkezi önünde biraraya gelen Eğitim-Sen üyeleri "Okul yönetimlerinde kıyım ve kadrolaşmaya hayır" yazılı pankart açtı. Burada gurup adına açıklama yapan ve yapılan haksızlıklar karşısında her türlü hukuksal ve örgütsel mücadeleyi sürdüreceklerini söyleyen Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Suca Omurca konuşmasına söyle devam etti:

"Milli Eğitim Bakanlığı eğitimde tarihin en büyük tasfiye ve siyasal kadrolaşma operasyonunu başarıyla yapmıştır. Sendikamız okul müdürlerine verilen puanların iptaline karar verilmesi istemiyle dava hazırlıklarına başlamıştır. Eğitim Sen olarak somut hiçbir bilgi ve belgeye dayanmadan, tamamen soyut ve politik değerlendirmelerle düşük puanlar verilerek üyelerimizin yöneticilik görevine son verilmesine asla seyirci kalmayacak bu konuda her tür hukuksal ve örgütsel mücadeleyi yürütecektir." diye konuştu. Gurup yapılan açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

GEBZE'DE DE PROTESTO YAPILDI

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde biraraya gelen Eğitim-Sen 2 Nolu Şube üyeleri "Kadrolaşma operasyonu istemiyoruz", "Susma sustukça sıra sana gelecek" şeklinde sloganlar attı. Buarada Eğitim-Sen 2 Nolu Şube adına açıklama yapan Başkan Mustafa Kılıç "İller genelinde yapılan değerlendirme sonuçlarına bakıldığında özellikle Eğitim Sen üyesi okul müdürlerinin tek tek bilerlenerek görevlerine son verilmiştir. Bizler yapılan bu hukuksuzluk karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sen Siyasal Kadrolaşmayı Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement