Şenlikler İptal Edildi, Vatandaş Belediyeye Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Şenlikler İptal Edildi, Vatandaş Belediyeye Teşekkür Etti

Şenlikler İptal Edildi, Vatandaş Belediyeye Teşekkür Etti

Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılması planlanan kutlamaların şenlik bölümü, son günlerde artan terör olayları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

12.08.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılması planlanan kutlamaların şenlik bölümü, son günlerde artan terör olayları ve Türkiye'nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi. Silifkeliler, belediyenin bu duyarlı yaklaşımından dolayı Başkan Mustafa Turgut'a teşekkürlerini dile getirdi.

Son günlerde ülkemizde artan terör olayları ve Türkiye'nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının şenlik bölümünü iptal eden Silifke Belediyesine, ilçe sakinleri de bu duyarlı yaklaşımdan ötürü destek verdi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Son günlerde yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri sebebiyle, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenlikleri yapılmayacak olup anma programı şeklinde gerçekleştirilecektir.

Gökbelen Mahallemizde her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını bu yıl anma programı şeklinde yapacak olup, etkinliklerimizin şenlik kısmını iptal ettik. Yaşanan terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri, tüm Türkiye'yi üzdüğü gibi biz Silifke halkını da derinden üzmüştür. Halkımızın her zorluğun üstesinden geldiği gibi bu hain olaylar karşısında da soğukkanlılığını sürdüreceğinden şüphemiz yoktur. Halkımız yine birlikte, kardeşçe gönenç içinde bir yaşam sürdürecektir. Bu inançla başta kayıplar veren Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımız olmak üzere halkımıza başsağlığı dilerken ailelerin acılarını paylaşıyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şenlikler İptal Edildi, Vatandaş Belediyeye Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement